Povratak kultnog lika: Earthworm Jim ponovo skače VIDEO

Ako ste u detinjstvu bili tokom 90-ih godina 20. veka, verovatno je jedan deo njega činio i čuveni crv Jim, sa njegovom uvrnutom pucaljkom...

Tehnopolis

Izvor: B92, play.co.rs

Ponedeljak, 06.05.2019.

18:54

Povratak kultnog lika: Earthworm Jim ponovo skače VIDEO

Za sve fanove kultnog crva stižu nam lepe vesti, a to je da će igra, posle 20 godina pauze, konačno dobiti svoj četvrti nastavak.

Međutim, Earthworm Jim 4 će biti ekskluzivno napravljen za veoma opskurnu konzolu koja je trenutno u razvoju - Intellivision Amico, koja će biti predstvaljena 20. oktobra 2020. godine.

Na igri će raditi originalna ekipa koja je napravila i prvu igru iz 1994. godine, a osim toga, za sada, nema drugih detalja.

Intellivision Amico konzola je najavljena prošle godine. Plan je da sa njom dođe i gomila remasterovanih starih klasika, ali i mnogo novih igara.

Sa cenom od samo 150 dolara, ideja proizvođača je da "gađa" manje zahtevne korisnike, koji su pre svega ljubitelji retro igara, kao i one koji bi želeli da se igraju na kauču sa prijateljima kao nekada, a ne putem interneta.

Ova zamisao je lepa, ali nam ostaje nada da to u praksi neće značiti da niko neće moći da igra novog Jima, ako potencijalno propadne prodaja konzole…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: