Jedi Fallen Order će biti čistokrvna singlplejer igra

Sve fanove Ratova Zvezda, ali i uopšte ljubitelje kvalitetnih singlplejer igara, ovog jutra nisu mogle da sačekaju lepše vesti.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube

Bler Braun, izvršni producent studija Respawn, koji radi na Sar Wars igri u koju su uprte sve oči, Jedi Fallen Order, potvrdio je preko svog Tviter profila da će ovo biti igra koja će imati isključivo fokus na narativu i singlplejer iskustvo, bez ikakvog multiplejera i mikrotransakcija, i ovaj Tvit je odjeknuo kao lavina širom interneta za svega par sati.

A kako i ne bi kad su strahovi veliki, jer iza studija Respawn kao izdavač i vlasnik licence za Star Wars igre stoji Electronic Arts, koji osim globalne loše reputacije iza sebe ima i dve Battlefront igre, gde je dvojka postala praktično simbol pohlepnih mikrotransakcija i Loot kutija modernog doba.

Zna se da je politika u EA da praktično sve igre moraju biti “live service”, odnosno sa milion stvari unutar igre na koje ljudi mogu da potroše pare, tako da eto zato ova vest da ćemo imati singlplejer narativu igru tako snažno odjekuje.

Osim toga, ranije je potvrđeno i da se igra radi u Unreal Engine, umesto u neslavnom Frostbite pogonu, koji EA forsira, a koji mnogim developerima zadaje prave glavobolje.

Večeras, u 20:30 po našem vremenu, očekujemo i panel koji će nam i zvanično otkriti igru, i naravno, pisaćemo vam odmah o tome, piše play.co.rs.

strana 1 od 10 idi na stranu