Prva epizoda "podvodne" ekspanzije AC: Odyssey stiže uskoro

Assassin’s Creed: Odyssey postaje bogatiji za delove priče kroz nove ekspanzije, a sada je došao red na potpuno novo poglavlje, tačnije prvu epizodu koja govori o Atlantidi.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 12.04.2019.

11:00

Prva epizoda

Prva epizoda nosi naziv The Fate of Atlantis i postaće dostupna za igranje od 23. aprila. Igračima je sa dolaskom nedavnog apdejta na raspolaganju rešavanje misije koja služi kao uvod u dešavanja koja će se zbivati krajem aprila.

Apdejt je težak oko 4GB i donosi razne ispravke bagova i poboljšanja gejmpleja u igru, kako bi sve bilo što ispeglanije pred dolazak nove ekspanzije.

U istraživanje potonule Atlantide se mogu upustiti svi koji imaju sezonsku propusnici i oni koji se odluče da kupe DLC, a uz to će uskoro doći i besplatni delić priče iz Lost Tales of Greece odeljka igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: