Rage 2 vraća u igru "bogove", "elektricitet" i mnoge druge gotivne fore VIDEO

U proteklih nekoliko godina čuveni "čitovi" su otišli u zaborav u korist mikrotransakcija, koje se danas nalaze i u singlplejer naslovima, pa su tako jako retki naslovi koji nam dozvoljavaju da ludujemo u igrama prostim unosom nekoliko kodova.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Sreda, 03.04.2019.

15:30

Rage 2 vraća u igru

Jedna od retkih igara koje uskoro očekujemo, a koja dolazi sa šiframa za varanje je Rage 2. Bethesda je objavila da će ovaj postapokaliptični šuter imati niz kodova koji će igračima omogućiti razne povlastice.

Postojaće kodovi koji omogućavaju igračima da budu bogovi i eliminišu neprijatelje jednim udarcem, da kontrolišu elektricitet, da pozovu saborce, kao i da koriste sedište koje će izbaciti ceo avion umesto igrača.

Šifre neće biti dostupne u potpunosti od samog početka, već će ih igrači nabavljati od čarobnjaka koji je u igri prisutan kao NPC, a Bethesda ističe da vam neće trebati pravi novac da biste do njih došli, prenosi Play.

Uz sve to, poznati NBA Jam spiker Tim Kicrou pozajmljuje svoj glas tako što "pokriva" sve što igrač radi dok raznosi neprijatelje (što možete videti i čuti u videu).

Igra Rage 2 izlazi 14. maja, a biće dostupna za PC, PS4 i Xbox One.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: