The Sinking City izgleda ne izlazi u martu

Nakon Call of Cthulhu, koji se pojavio krajem godine sa pozitivnim ocenama, u martu se trebala pojaviti još jedna igra nastala po uzoru na dela ispisana perom H.P. Lavkrafta – The Sinking City.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 26.02.2019.

12:12

The Sinking City izgleda ne izlazi u martu
Foto: Printscreen Youtube

Ova horor avantura je kao datum izlaska imala 21. mart, ali je on nedavno uklonjen sa Steam platforme i sada na stranici stoji samo “2019”.

Sa druge strane, na Amazonovoj prodavnici je otkriveno da kao datum izlaska ove igre stoji 31. maj. Zvanične potvrde o odlaganju iz studija Frogwares trenutno nema, pa ostaje da pratimo kako će se situacija dalje odvijati.

The Sinking City je smešten u period sa početka 20. veka, gde igramo kao privatni detektiv koji je na zadatku da istraži misteriozna dešavanja širom gradića zvanog Oakmont, ali da u istovreme očuva sopstveni razum i ne poludi, piše play.co.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: