Gejmer proveo više od 37 dana igrajući Fallout 76

Fallout 76 je igra sa puno mana, ali je i pored toga pojedini igrači ga gotovo "religiozno" igraju.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Subota, 23.02.2019.

12:00

Gejmer proveo više od 37 dana igrajući Fallout 76

Tako je korisnik reddita, poznat pod nadimkom Glorf12, u ovaj naslov tokom proteklih nekoliko meseci uložio neverovatnih 900 sati, nakon čega je dobio ban od strane Bethesde.

On je tokom tih 900 sati provedenih u igri sakupio ogromnu količinu municije i ostalih predmeta, što je zapravo i logično.

Bethesdi je sve to bilo sumnjivo, pa je igraču dodeljen ban zbog navodnog varanja na oba naloga koja je igrač koristio i na koje je s vremena na vreme prebacivao municiju.

Glorf12 je izjavio da navedenu sumu sakupljene municije nije imao i da je ona apsurdno velika i pored vremena koje je on uložio u igru, prenosi Play.

Bethesda je primila njegovu žalbu i obećala je da će ban biti otklonjen, ali se igrač još nije oglasio da mu je vraćen pristup u Fallout 76.

Moglo bi se reći da ni Bethesda nije očekivala da će neki pojedinac toliko igrati ovaj naslov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: