Square Enix donosi AAA igru u narednih godinu dana

Kompanija Square Enix ima velike planove u narednih godinu dana, ali ne zalazi puno u detalje.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Thinkstock/ilustracija
Foto: Thinkstock/ilustracija

Iz kompanije su nedavno izdali izveštaj koji govori o prodaji igara u prethodnom kvartalu, koji je doneo interesovanje ispod očekivanog, sa mlakom prodajom aduta Shadow of the Tomb Raider i Just Cause 4.

Nasuprot slaboj prodaji, Square Enix ima velike planove za dalji period i planira da ostvari rekordni prihod u narednoj fiskalnoj godini, ali još uvek nije spreman da otkrije o čemu se tačno radi.

Među tim planovima spada i izdavanje nenajavljene AAA igre, koja će biti otkrivena pre juna ove godine, sa prezentacijom zakazanom za E3 2019.

Teško je pretpostaviti o čemu se radi, ali se na osnovu planova može zaključiti da je reč o nekom multiplejer naslovu, a većini prvo pada na pamet Avengers projekat, o kojem nakon kratkog tizera od pre par godina, nismo saznali nikakve detalje, piše play.co.rs.

Gejming

Xbox One igre dolaze na PC?

Kada je u pitanju trenutna generacija Microsoftovih konzola, ta kompanija se potrudila da veliki broj igara ne bude samo Xbox One ekskluziva, već da se putem portovanja pojave i na PC-u.

Gejming sreda 27.02. 19:43 Komentara: 0

Review: Resident Evil 2 Remake

Za sve vas koji ste jos 1998. godine imali kod sebe Playstation i još tada se oprobali u najpoznatijoj Capcom-ovoj Resident Evil 2 igri, Woo land je spremio, review, trailer i walkthrough.

Gejming petak 22.02. 10:16 Komentara: 5
strana 1 od 15 idi na stranu