Za samo nedelju dana - 25 miliona igrača

Prošla je i prva nedelja otkako se Apex Legends pojavio i počeo da privlači enorman broj igrača, a sa početkom druge nedelje stigli su i neki izuzetno zanimljivi rezultati.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Prvi govore o tome da igra dominira na Twitch platformi i da je pod njom posrnuo i moćni Fortnite sa čak 11 miliona časova odgledanog materijala.

Drugi i dosta zanimljiviji podatak otkriva da je Apex Legends za nedelju dana porastao za čak 25 miliona igrača. Da dobro ste pročitali, dok se mnoge igre Battle Royale žanra muče da ostvare iole dobar rezultata, Apex Legends je zahvaljujući agresivnom marketingu i pre svega odličnim gejmplej mehanikama i balansiranošću uspeo da načini nešto što je izgledalo gotovo nemoguće.

Respawn Entertaiment tu ne staje, već za svoje novo čedo ima isplanirano narednih godinu dana sadržaja koji je podeljen po sezonama, a očekuje se i proširenje modova igranja u vidu solo i duos, kao i međuplatformsko igranje, prenosi Play.

Gejming

Review: Far Cry New Dawn

Ludilo je raditi jednu te istu stvar iznova i očekivati stvari da se promene. Ova rečenica tako lepo, do srži, sažima rad kompanije Ubisoft. Prava ironija cele priče je da nju izgovara upravo jedan od najboljih likova, ako ne i najbolji koga je Ubisoft ikada osmislio. Vaas Montenegro je meni i dan danas, prva asocijacija kada pomislim na Far Cry 3.

Gejming ponedeljak 18.02. 18:30 Komentara: 9

God of War i ostale najbolje igre iz 2018. godine

Na nedavno održanoj DICE Awards dodeli nagrada, koje organizuje Akademija Interaktivnih Umetnosti i Nauke u Las Vegasu, God of War ne samo što je dobio nagradu za igru godine, već je u 23 kategorije pokupio 9 nagrada - za dizajn, priču, muziku i još ponešto.

Gejming petak 15.02. 17:16 Komentara: 4

Otvorena beta za Trials Rising stiže 21. februara

Ubisoft je tokom svih ovih godina čvrsto prisvojio praksu kojom pre svaki izlazak svoje igre održava razna testiranja u vidu zatvorenih i otvorenih beta, u kojima je cilj testirati stabilnost klijenta i servera, ali i otkriti nekoliko problema i bagova koji su promakli.

Gejming četvrtak 14.02. 13:57 Komentara: 0

Singlplejer se vraća u ovogodišnji Call of Duty

Prošlogodišnje izdanje popularne franšize Call of Duty, Black Ops 4, je kao jednu od najvećih zamerki vernih igrača imalo to što je potpuno izostavljena bilo kakva priča i kampanja za jednog igrača, nešto po čemu su na prvom mestu mnogi i zavoleli ovaj serijal

Gejming sreda 13.02. 14:56 Komentara: 3
strana 1 od 14 idi na stranu