Za samo nedelju dana - 25 miliona igrača

Prošla je i prva nedelja otkako se Apex Legends pojavio i počeo da privlači enorman broj igrača, a sa početkom druge nedelje stigli su i neki izuzetno zanimljivi rezultati.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 12.02.2019.

11:07

Za samo nedelju dana - 25 miliona igrača

Prvi govore o tome da igra dominira na Twitch platformi i da je pod njom posrnuo i moćni Fortnite sa čak 11 miliona časova odgledanog materijala.

Drugi i dosta zanimljiviji podatak otkriva da je Apex Legends za nedelju dana porastao za čak 25 miliona igrača. Da dobro ste pročitali, dok se mnoge igre Battle Royale žanra muče da ostvare iole dobar rezultata, Apex Legends je zahvaljujući agresivnom marketingu i pre svega odličnim gejmplej mehanikama i balansiranošću uspeo da načini nešto što je izgledalo gotovo nemoguće.

Respawn Entertaiment tu ne staje, već za svoje novo čedo ima isplanirano narednih godinu dana sadržaja koji je podeljen po sezonama, a očekuje se i proširenje modova igranja u vidu solo i duos, kao i međuplatformsko igranje, prenosi Play.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: