Dugo očekivana igra 2K Games-a stiže do kraja godine

Sa objavom rezultata o prodaji igara i zaradi u trećem kvartalu tekuće fiskalne godine, mnoge od kompanija otkrivaju i kakve planove imaju za naredni period.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Četvrtak, 07.02.2019.

21:32

Dugo očekivana igra 2K Games-a stiže do kraja godine

Tako je sada kompanija Take-Two otkrila da studio u njenom vlasništvu, 2K Games, uveliko radi na igri koja je deo velike franšize i koju možemo očekivati da se pojavi na tržištu u narednih godinu dana.

Take-Two je ovu igru spominjao i ranije, jer se ona trebala pojaviti u ovom periodu, ali je odložena pa je očekujemo da izađe do marta naredne godine.

Nigde nije navedeno o kojoj se igri tačno radi, ali pošto se govori o popularnoj franšizi verovatno da je reč ili o novom Bishocku ili o Borderlands 3 igri, prenosi Play.

Oba ova naslova su već ranije na neki način tizovana, pa je tako stvarno teško prosuditi koji će se prvi pojaviti, a mnogi analitičari predviđaju da će to ipak biti Borderlands 3, dok je za novi Bioshock ipak još uvek rano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: