Atomic Heart: Sovjeti, horor i mnogo oružja GAMEPLAY VIDEO

Jedna od igara oko koje nema mnogo pompe, ali koju iskreni fanovi sa nestrpljenjem očekuju je Atomic Heart, u Rusiji poznata i kao Bioshock.

Tehnopolis

Izvor: B92, play.co.rs

Petak, 25.01.2019.

20:00

Atomic Heart: Sovjeti, horor i mnogo oružja GAMEPLAY VIDEO

Do sada nije bilo preterano mnogo detalja o ovom naslovu, ali nam je sada, posredstvom IGN-a, pružena prilika da pogledamo 10 minuta gejmpleja.

Malo šta ima smisla u igri studija Mundfish, pa ćete tako u tajnovitoj oblasti pod kontorlom sovjetske vlade sretati raznovsne tipove neprijatelja, bilo na tlu ili u vazduhu, sa kojima ćete se boriti pomoću velikog arsenala oružja.

Atomic Heart poseduje i horor elemente sa ogromnim hodnicima, zastrašujućom muzikom, i lutkama - robotima koji su priča za sebe.

Gejmplej prikazuje igru u pred - alfa fazi, ali se čini da sve funkcioniše prilično dobro, tako da Mundfish ima dovoljno vremena za dalja unapređenja, pre nego što se igra pojavi, najverovatnije krajem godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: