Šta nas očekuje u The Division 2?

U protekloj nedelji dobili smo dosta novih detalja o nadolazećoj pucačini kompanije Ubisoft - The Division 2, a sada je došao red da vidimo i kakva nas priča to očekuje sa dolaskom igre.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Četvrtak, 17.01.2019.

10:00

Šta nas očekuje u The Division 2?

Kao što već znate iz prvog dela, borba sa opakim virusom nije dala mnogo pozitivnih rezultata, već se nastavlja, a hrabri borci su sada silom prilika završili u prestonici SAD-a, Vašingtonu.

Borce koji se trude da održe neki red u postapokaliptičnom svetu čeka znatno više pretnji kao što su fašisti i religijski kultovi koji ubijaju nedužne preživele, a na osnovu trejlera vidimo i da nas očekuju neki novi načini borbe, piše Play.

Zajedno sa trejlerom je stigla i najava održavanja privatnog beta testiranja, koje će biti dostupno svim igračima koji su prednaručili svoju kopiju igre i trajaće od 7-10. februara, a tokom njenog trajanja će moći da se iskusi delić sadržaja koji će postati dostupan 15. marta, kada The Division 2 zvanično izlazi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: