Infinity Ward sprema novu Call of Duty igru?

Poznato je da su reklamne kampanje za promociju novih video igara dosta dug proces i da uključuju gomilu sitnih hintova i tizera.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.01.2019.

10:00

Infinity Ward sprema novu Call of Duty igru?

Među onima koji pristupaju takvoj praksi se pridružio i studio Infinity Ward, čiji developeri već nedeljama unazad obasipaju svoje Twitter naloge objavama na osnovu kojih možemo zaključiti da nam se sprema novi Call of Duty.

Te objave uključuju demone i lobanje, što na neki način i potvrđuje da će baš ovaj studio raditi na najnovijem izdanju u serijalu za 2019. godinu, piše Play.

Ono što na osnovu tvitova ne možemo (barem za sada) otkriti je o kojoj igri je reč. Možda se radi o Ghosts 2, a možda je u pitanju četvrti nastavak igre Modern Warfare ili željno isčekivani remaster drugog dela. Sve je moguće...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: