Za 20. rođendan: Legendarni Anno 1602 besplatan do 23. decembra

Čuveni Anno serijal strategija iza kojeg stoji kompanija Ubisoft ovih dana beleži čitave dve decenije postojanja, a kompanija je u znak slavlja rešila da obraduje sve fanove besplatnom poslasticom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 18.12.2018.

11:26

Za 20. rođendan: Legendarni Anno 1602 besplatan do 23. decembra

Ubisoft u znak 20 godina postojanja nudi svim igračima Anno 1602, prvu igru u serijalu koja iako ima dosta godina postojanja donosi dosta ugodno iskustvo za strategiju u realnom vremenu.

Sve što trebate uraditi kako bi ugrabili ovu igru je da se ulogujete svojim nalogom na uPlay platformu nakon čega ćete automatski dobiti igru u biblioteku i zadržati je zauvek.

Akcija je već počela i trajaće sve do 23. decembra, ali nije na odmet da to već sada učinite.

Prošlost je prošlost, a Anno serijal čeka i svetla budućnost jer već naredne godine dobijamo Anno 1800 koji će nositi duh originala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: