Od autora kultnih C&C igara stiže novi RTS sa Konanom u glavnoj ulozi

Ovih dana fanovi legendarnog Command and Conquer serijala žale više nego ikada za tim čuvenim hitom, jer je u pitanju igra koja već više od decenije nije dobila "adekvatno" izdanje, a kao "so na ranu" EA je plasirao mobilnu igru Command and Conquer: Rivals, koja je sve samo ne ono što fanovi žele.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Ipak, raspoloženje su malo popravili najavljeni rimasteri, ali nam sada i veterani C&C igara iz studija Funcom stižu sa najavom nove RTS igre, i to smeštene u svet Konana, nešto što nismo imali prilike da vidimo.

Igra se zove Conan Unconquered i pomalo predstavlja mešavinu klasičnih RTS igara i Tower Defense žanra.

Naime, igrači će morati brane svoju bazu od najezda besnih hordi izgradnjom vojske, ali i brojnih defanzivnih struktura i mehanizama. Iako je igra strategija u realnom vremenu, postojaće i opcije da pauzirate stvari na kratko kako biste se pozabavili radnom na unapređenjima i drugim stvarima koje zahtevaju vašu pažnju umesto upravljanja vojskom.

Ovde se malo gubi taj momenat multitaskinga koji RTS igrači vole, ali videćemo kako je to izvedeno u praksi, ali nas u suštini dosta podseća na They Are Billions.

Postojaće i herojske jedinice, poput samog Konana, a kranji deo lanca “drva napredka” su ogromne Avatar jedinice, kao što je ova koju možete videti u videu.

strana 1 od 17 idi na stranu