Kultna kart igra dobila potpuno osvežen rimejk VIDEO

Ono što je Activision nagoveštavao proteklih dana sada je i zvanično stiglo – predstavljen je rimejk kultnog Crash Tim Racing, pod imenom Crash Team Racing Nitro-Fueled!

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 09.12.2018.

16:15

Kultna kart igra dobila potpuno osvežen rimejk VIDEO

Ova čuvena kart igra, pored koje smo mnogi provodili čitave nedelje igranja sa drugarima bez prestanka, dobija potpuno novo i osveženo ruho, baš kao što je to dobila i Crash Bandicoot trilogija.

Na rimejku radi kanadski studio Beenox, a već nam je poznat i datum izlaska igre, to je 21. jun naredne godine, za PS4, Switch i Xbox One, a kasnije verovatno i za PC.

Pored potpuno osvežene originalne igre, dobićemo i nove trake i kartove, a tu će biti i onlajn trkanje protiv drugih igrača i tabele sa najboljim igračima!

Ne znamo šta još da kažemo sem da jedva čekamo taj 21. jun, more je precenjeno, leto sa drugarima uz novi Crash Team Racing je prava stvar sledeće godine!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: