Play!Zine 121 - Decembar 2018

Nakon prepunog septembra i oktobra, novembar iza nas je nekako došao kao „miran“ mesec, barem kada su u pitanju veliki naslovi iz industrije AAA igara, pa su tako glavnu reč vodili Battlefield V i Fallout 76.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Nažalost po ljubitelje kultnog serijala postapokalipse, Fallout 76 se pokazao kao bagovito, isprazno, eksperimentalno čudo, koje je naišlo na masovnu sprdnju i predstavlja veliki fijasko i udarac za Bethesdu.

Decembarski 121. broj časopisa Play!Zine možete preuzeti besplatno u PDF formatu na ovom linku.

Sa druge strane, Battlefield V nas je veoma pozitivno iznenadio i cenimo da će biti jedan od glavnih konkurenata da bude ozbiljna pucačina u narednom periodu i dostojan naslednik „keca“ od pre dve godiine.

Mi smo ovaj delimično prazan period iskoristili da obiđemo dva velika gejming festivala u regionu, Games.CON i Reboot Infogamer, koji su i ove godine nastavili da rastu i pokazuju da ćemo možda jednog dana konačno i mi postati značajan deo gejming industrije. Naše reportaže sa ovih događaja možete pročitati u ovom broju.

Dobili smo i informacije iz prve ruke o domaćoj igri Pagan Online, kroz intervju sa Emilom Esovim iz studija Mad Head Games, i prošetali smo se do bioskopa da odgledamo film Južni Vetar.

Bliži se polako i nova godina, i naše pripreme za novogodišnji broj su već počele. Tačno je godinu dana od kako smo uveli brojne novine u naš časopis, proširili ga sa brojnim rubrikama i obogatili velikom količinom sadržaja, i nadamo se da ćemo tim tempom nastaviti i u narednoj godini. Veliki planovi su već tu, a nešto od toga ćemo krenuti da realizujemo već od novogodišnjeg broja!

A sada vam ostavljamo da uživate u decembarskom broju, hvala na čitanju i vidimo se u novoj godini!

Gejming

Metro Exodus stiže ranije nego što smo očekivali VIDEO

Jedana od igara za koju je gejming publika najviše uzbuđena kada je u pitanju 2019. godina jeste svakako novi dodatak fenomenalnom Metro serijalu igara, što je i razumljivo, imajući u vidu da će proći skoro šest godina od izlaska Metro: Last Light u trenutku kada se pojavi Exodux.

Gejming petak 14.12. 20:20 Komentara: 0

Plazma keksom na Veseljija, Tačija i Haradinaja, pa pređi Jarinje

Studenti univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i njihove kolege iz Republike Srpske su kao vid protesta protiv mera Prištine osmislili video igru u kojoj je cilj da igrač kutijama Plazma keksa "sruši" najviše kosovske funkcionere Kadrija Veseljija, Ramuša Haradinaja i Hašima Tačija i da tako simbolično "unese" taj proizvod na Kosovo.

Vesti utorak 11.12. 19:09 Komentara: 26
strana 1 od 15 idi na stranu