Ne očekujte novi Unreal Tournament u skorije vreme

Svi se mi sećamo Unreal Tournament igara koje su u prethodnoj deceniji bile neke od najigranijih i najpopularnijih pucačina i koje su Epic Games kao kompaniju stavili na poziciju na kojoj se sada nalazi, zajedno sa Unreal endžinima koji i danas pokreću mnoge igre.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Thinkstock/ilustracija
Foto: Thinkstock/ilustracija

Ova kompanija je u poslednje vreme opsednuta drugim stvarima, kao što je planetarno popularni Fortnite: Battle Royale, pa je Unreal Tournament nekako ostao u senci svega toga.

Pre oko 4 godine je objavljena nova UT igra na koju se i zaboravilo, ali su kolege sa sajta Variety zapitale vođu kompanije šta ima da kaže o toj igri.

Njegova izjava nije baš ona koju su fanovi Unreal pucačina želeli da čuju, jer je izjavljeno da igra nije u aktivnoj produkciji i da je trenutno sav fokus ka Fortnajtu i digitalnoj platformi, ali da se nije u potpunosti odustalo od nove Unreal Tournament igre, što znači da je u narednim godinama svakako možemo očekivati, ali ne u skorije vreme.

Gejming

Metro Exodus stiže ranije nego što smo očekivali VIDEO

Jedana od igara za koju je gejming publika najviše uzbuđena kada je u pitanju 2019. godina jeste svakako novi dodatak fenomenalnom Metro serijalu igara, što je i razumljivo, imajući u vidu da će proći skoro šest godina od izlaska Metro: Last Light u trenutku kada se pojavi Exodux.

Gejming petak 14.12. 20:20 Komentara: 0

Plazma keksom na Veseljija, Tačija i Haradinaja, pa pređi Jarinje

Studenti univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i njihove kolege iz Republike Srpske su kao vid protesta protiv mera Prištine osmislili video igru u kojoj je cilj da igrač kutijama Plazma keksa "sruši" najviše kosovske funkcionere Kadrija Veseljija, Ramuša Haradinaja i Hašima Tačija i da tako simbolično "unese" taj proizvod na Kosovo.

Vesti utorak 11.12. 19:09 Komentara: 26
strana 1 od 15 idi na stranu