Ne očekujte novi Unreal Tournament u skorije vreme

Svi se mi sećamo Unreal Tournament igara koje su u prethodnoj deceniji bile neke od najigranijih i najpopularnijih pucačina i koje su Epic Games kao kompaniju stavili na poziciju na kojoj se sada nalazi, zajedno sa Unreal endžinima koji i danas pokreću mnoge igre.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Četvrtak, 06.12.2018.

12:04

Ne očekujte novi Unreal Tournament u skorije vreme
Foto: Thinkstock/ilustracija

Ova kompanija je u poslednje vreme opsednuta drugim stvarima, kao što je planetarno popularni Fortnite: Battle Royale, pa je Unreal Tournament nekako ostao u senci svega toga.

Pre oko 4 godine je objavljena nova UT igra na koju se i zaboravilo, ali su kolege sa sajta Variety zapitale vođu kompanije šta ima da kaže o toj igri.

Njegova izjava nije baš ona koju su fanovi Unreal pucačina želeli da čuju, jer je izjavljeno da igra nije u aktivnoj produkciji i da je trenutno sav fokus ka Fortnajtu i digitalnoj platformi, ali da se nije u potpunosti odustalo od nove Unreal Tournament igre, što znači da je u narednim godinama svakako možemo očekivati, ali ne u skorije vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: