Stigao je prvi trejler za Tides of War kampanju u Battlefield V

Moramo priznati da smo se fino naigrali u Battlefield V, o čemu ćete saznati više u novom broju magazina Play!Zine, a sada je već došao red i na nove kampanje, koje dolaze u vidu Tides of War odeljka, piše Play.co.rs

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Screenshot, Youtube
Foto: Screenshot, Youtube

Prvo poglavlje dodatne priče će biti Overture koje dolazi uskoro sa novim apdejtom za Battlefield V i ono će nas staviti u ugao vojnika iz nacističke Nemačke pred kraj rata. Ovi vojnici su posada Tiger 1 tenka, što znači da nas ujedno u multiplejeru očekuju i tenkovske bitke.

Kada smo se već dotakli multiplejera, DICE u ovu pucačinu dodaje dosta novina i izmena, gde spada novo oružje, i mogućnost kastomizacije vojnika, vozila i ostalih stvari u igri.

Ovaj veliki apdejt će biti besplatan za sve igrače, kao i naredni kojeg ćemo dobijati u mesecima pred nama.

Do tada, uživajte u trejleru:

Gejming

Autori Fallouta predstavili svoju novu igru VIDEO

Nakon jako dugog rada u potpunoj tajnosti Tim Kejn (Tim Cain) je konačno predstavio svoju novu igru na kojoj je radio u zasebnom odeljenju studija Obsidian Entertainment, zajedno sa svojim kolegom iz nekadašnjeg Troika studija, Leonardom Bojarskim (Leonard Boyarsky).

Gejming nedelja 9.12. 11:22 Komentara: 11

The Game Awards: Ovo su najbolje igre godine

Ova godina je protekla sa odličnim hitovima za nama pa je tako bilo stvarno teško odlučiti koja će igra odneti kući nagradu za najbolju igru godine na The Game Awards, a ovde, za razliku od drugih ceremonija, Fortnite nije bio u opticaju.

Gejming subota 8.12. 12:12 Komentara: 16

Company of Heroes 2 besplatan do pondeljka

U svojim slavnim danima proteklih decenija, Relic Entertainment je napravio neke od najboljih strategija u realnom vremenu svih vremena, i tu se i svakako ubraja odlični Company of Heroes 2, igra koja je već u startu bila dobra, ali je onda s godinama postajala sve bolja i bolja zahvaljujući pažljivom osluškivanju igrača i onoga što oni žele i traže. Ako izuzmemo gomilu mikrotransakcija.

Gejming petak 7.12. 19:32 Komentara: 5
strana 1 od 15 idi na stranu