Games.Con se bližI kraju - iskoristite trećI dan!

Najveći festival igara i pop kulture na Balkanu bliži se svojoj završnici, a nepregledne mase posetilaca i na trenutke neprohodne Hale 1, 1a i 2 Beogradskog sajma svedoče o velikom uspehu festivala, i njegovoj svetloj budućnosti.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 02.12.2018.

10:32

Games.Con se bližI kraju - iskoristite trećI dan!
Foto: Dragan Mitroviæ

Nećemo o Games.Conu pričati kao da se već završio jer je uveliko u toku treći dan, i savetujemo vam da ako ste se do sada premišljali, definitivno iskoristite priliku i posetite Sajam - jer vas i danas čekaju sjajni turniri, defile najboljih domaćih kosplejera, pokoji zombi, najnovije igre najmoćnijih svetskih izdavača kao i jedna od najposećenijih free gaming zona na našem B92 Esports štandu!
Foto: Dragan Mitroviæ
A danas su našu free gaming zonu i njenog domaćina Wooa posetile i naše drage kolege Deki Pantelić i Miloš Urosević sa svojim klincima i time dali svoj doprinos da finalni dan Games.Cona bude i najveci po poseti gejmera iz celog regiona.
Foto: Dragan Mitroviæ
Ne propustite priliku da i vi kod Woo-a "obrnete" neku od trenutno najpopularnijih igara na konzolama, i možda ponesete kući Call of Duty: Black Ops 4!
Foto: Dragan Mitroviæ
Games.Con je opravdao sva očekivanja, proslavimo njegov kraj zajedno!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: