Kako se jedan prestižni eSports tim sprema za turnir?

Elektronski sportovi su odavno prevazišli sve okvire hobija ili bilo kakvog opuštanja uz video igre.

Izvor: B92
Podeli
Printscreen YouTube/Games Con
Printscreen YouTube/Games Con

Hiljade hrabrih momaka i devojaka svesni su ove činjenice i željni su slave, pehara i karijere u eSportsu gde će ponosno moći da kažu da kvalitetno žive radeći ono što najviše vole.

Međutim, taj put je ponekad baš, baš težak, i tada na scenu stupaju stroga disciplina i naporan, nemilosrdan rad kao i u bilo kom drugom sportu.

Pogledajte šta se dešava kada u esports svetu dođe do neuspeha:

Naravno, ovaj satirični promo klip delo je tima iza Games.con festivala, koji će i ove godine biti domaćin najboljih esports turnira koje domaće organizacije mogu da ponude.

Pokažite svoje ratničke face od 30. novembra do 2. decembra u Halama 1, 1a i 2 Beogradskog sajma, na trećem i najvećem festivalu igara i pop kulture do sada!

Gejming

Nova Alien igra na pomolu?

Kako se približavamo tom 6. decembru, datumu kada će velika The Game Awards ceremonija biti održana, tako se povećava broj glasina koje upućuju na to da nas očekuje veliki broj premijernog predstavljanja igara.

Gejming utorak 27.11. 17:43 Komentara: 5

Gasi se Total War: Arena

Prva Total War igra koja se pojavila sa free-2-play modelom igranja i fokusom na epske multiplejer bitke je Total War: Arena. Studio Creative Assembly je odlučio da prestane sa radom na njoj i da je početkom 2019. ugasi.

Gejming ponedeljak 26.11. 11:33 Komentara: 1
strana 1 od 16 idi na stranu