Kako se jedan prestižni eSports tim sprema za turnir?

Elektronski sportovi su odavno prevazišli sve okvire hobija ili bilo kakvog opuštanja uz video igre.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 27.11.2018.

12:00

Kako se jedan prestižni eSports tim sprema za turnir?
Printscreen YouTube/Games Con

Hiljade hrabrih momaka i devojaka svesni su ove činjenice i željni su slave, pehara i karijere u eSportsu gde će ponosno moći da kažu da kvalitetno žive radeći ono što najviše vole.

Međutim, taj put je ponekad baš, baš težak, i tada na scenu stupaju stroga disciplina i naporan, nemilosrdan rad kao i u bilo kom drugom sportu.

Pogledajte šta se dešava kada u esports svetu dođe do neuspeha: Naravno, ovaj satirični promo klip delo je tima iza Games.con festivala, koji će i ove godine biti domaćin najboljih esports turnira koje domaće organizacije mogu da ponude.

Pokažite svoje ratničke face od 30. novembra do 2. decembra u Halama 1, 1a i 2 Beogradskog sajma, na trećem i najvećem festivalu igara i pop kulture do sada!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: