Games.Con - Najveća zona besplatne zabave u regionu

Najveći festival igara i pop kulture u regionu se jednostavno ne može tako nazvati ako ne pruža svima mogućnost da se dobro zabave, zar ne?

Izvor: B92
Podeli

Treći beogradski festival igara i pop kulture Games.Con održava se od 30. novembra do 2. decembra u Hali 1 i Hali 2 Beogradskog sajma.

Games.con će treću godinu uspešno sprovesti u delo sledeću "politiku": Jednom kada kupite kartu i uđete na festival, sve aktivacije, sve vrste igara, zabavnih sadržaja i programa su besplatni!

"Od ovog pravila izuzimamo isključivo humanitarne akcije poput one koju airsoft ekipa organizuje u saradnji sa Crvenim krstom, a koja iz godine u godinu prolazi jednom rečju fenomenalno", napominju organizatori festivala, Digital & Entertainment Festivals.

Games.con će još jednom okupiti desetine sponzora, saradnika, prijatelja festivala, i svi oni imaju jedan zadatak - pružiti gostima festivala nešto novo, moderno, zabavno i besplatno. Bilo da su u pitanju najnoviji VR uređaji, konzole ili ekskluzivno testiranje nove igre domaćih i stranih developera, svi koji se prepoznaju u Games.con festivalu moraju doprineti opštoj zabavi.

Ipak, u takvoj situaciji mora se znati neki red.

"Jednom kada sednete za PlayStation, VR uređaj ili nešto šesto, morate imati u vidu da niste sami u našoj hali i da hiljade posetilaca čekaju da isprobaju najnovija čuda gejming industrije – imajte razumevanja za njih i ograničite sebe na partiju-dve, ili na desetak minuta isprobavanja. Ove godine očekujemo preko pedeset hiljada posetilaca, i ne želimo da čujemo da neko jednostavno nije došao na red", apel je organizatora Games.cona.

Games.con se unapred zahvaljuje na poštovanju gore napisanog i želi svim posetiocima najbolji mogući provod!

Gejming

Nova Alien igra na pomolu?

Kako se približavamo tom 6. decembru, datumu kada će velika The Game Awards ceremonija biti održana, tako se povećava broj glasina koje upućuju na to da nas očekuje veliki broj premijernog predstavljanja igara.

Gejming utorak 27.11. 17:43 Komentara: 5

Gasi se Total War: Arena

Prva Total War igra koja se pojavila sa free-2-play modelom igranja i fokusom na epske multiplejer bitke je Total War: Arena. Studio Creative Assembly je odlučio da prestane sa radom na njoj i da je početkom 2019. ugasi.

Gejming ponedeljak 26.11. 11:33 Komentara: 1
strana 1 od 16 idi na stranu