Gejmerska mašinerija dolazi u Beograd

Za treći rođendan i obeležavanje titule najvećeg festivala igara i pop kulture na Balkanu, na konvenciji Games.con svakako se očekuju specijalni gosti, ali retko ko je očekivao da će to biti "ambasadori" gotovo svih najvećih svetskih kompanija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.11.2018.

15:15

Gejmerska mašinerija dolazi u Beograd

Svemoćni Blizzard je stari gost, a na bini posvećenoj eSports disciplinama iz ove "kuhinje" još jednom će se nadmetati najbolji timovi i individualci iz regiona.

Ovom gigantu sada se priključuju ni manje ni više nego Ubisoft, Bethesda, Rockstar, Nintendo, WB Games, Take Two i Capcom!

Krilatica Games.con festivala, "Levelovati se mora", još jednom se pokazala kao prilično delotvoran izvor motivacije - Svi ljubitelji dobre zabave osećaće se kao kod kuće na štandovima timova i izdavača koji su oblikovali istoriju video igara.
Okružiće ih najpopularniji naslovi 2018. godine, kao što su Red Dead Redemption 2, Assassin’s Creed: Odyssey, Call of Duty: Black Ops 4 ili Monster Hunter World, kao i neki koje ćemo tek igrati, poput Fallout 76 ili Just Cause 4.

Od 30. Novembra do 2. Decembra, Games.con će se smestiti u najvećim halama Beogradskog sajma, Hali 1 i Hali 2, na preko 25.000 kvadrata čiste zabave sa svih strana gejmerskog sveta!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: