Remasteri Bishock igara dolaze kao zasebne igre

Bioshock: The Collection se pojavio pre dve godine kada je u jednom paketu doneo sve tri igre i ostali sadržaj u osveženom izdanju sa novim teksturama i brojnim drugim izmenama.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 14.11.2018.

11:22

Remasteri Bishock igara dolaze kao zasebne igre

Međutim, ono što je bilo problematično igračima je da nije svako želeo da plati za sve tri igre kada želi da odigra samo jednu u novom ruhu.

Izgleda da će se to uskoro i ostvariti, pošto je svaka igra – Bioshock Remastered, Bioshock 2 Remastered i Bioshock Infinite The Complete Edition – dobila zasebni PEGI rejting.

Gematsu otkriva da će se zasebni remasteri pojaviti i za konzole, ali nije poznato kada će se to odigrati, kao ni da li će nešto biti dodatno odrađeno.

Za slučaj da ste zaboravili, podsećamo vas da je uveliko u pripremi i nova Bishock igra, samo što o njoj trenutno nema nikakvih detalja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: