The Game Awards donosi najveći broj najava novih igara do sada

Još uvek se sećamo spektakularnih trejlera i najava igara sa E3 2018, ali je sada došao red da se polako pripremamo za drugi veliki svetski spektakl koji tradicionalno dolazi krajem godine.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Tako ćemo i ovog decembra, nakon završenih Reboot Infogamer i Games.con sajmova u regionu, imati prilike da ispratimo The Game Awards.

Po običaju, osim dodele nagrada za najbolje igre u prethodnom periodu, tokom ceremonije će biti premijerno prikazan ogroman broj igara, i ove godine će to biti rekordna cifra.

The Game Awards je zakazan za 6. decembar, a sada je prikazan i prvi tizer koji verovatno predstavlja nešto vezano za Death Stranding, koji će se definitivno pojaviti sa novim trejlerom, a nadamo se da ćemo videti i datum izlaska.

Gejming

Nova Alien igra na pomolu?

Kako se približavamo tom 6. decembru, datumu kada će velika The Game Awards ceremonija biti održana, tako se povećava broj glasina koje upućuju na to da nas očekuje veliki broj premijernog predstavljanja igara.

Gejming utorak 27.11. 17:43 Komentara: 5

Gasi se Total War: Arena

Prva Total War igra koja se pojavila sa free-2-play modelom igranja i fokusom na epske multiplejer bitke je Total War: Arena. Studio Creative Assembly je odlučio da prestane sa radom na njoj i da je početkom 2019. ugasi.

Gejming ponedeljak 26.11. 11:33 Komentara: 1
strana 1 od 16 idi na stranu