The Game Awards donosi najveći broj najava novih igara do sada

Još uvek se sećamo spektakularnih trejlera i najava igara sa E3 2018, ali je sada došao red da se polako pripremamo za drugi veliki svetski spektakl koji tradicionalno dolazi krajem godine.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 11.11.2018.

12:54

The Game Awards donosi najveći broj najava novih igara do sada

Tako ćemo i ovog decembra, nakon završenih Reboot Infogamer i Games.con sajmova u regionu, imati prilike da ispratimo The Game Awards.

Po običaju, osim dodele nagrada za najbolje igre u prethodnom periodu, tokom ceremonije će biti premijerno prikazan ogroman broj igara, i ove godine će to biti rekordna cifra.

The Game Awards je zakazan za 6. decembar, a sada je prikazan i prvi tizer koji verovatno predstavlja nešto vezano za Death Stranding, koji će se definitivno pojaviti sa novim trejlerom, a nadamo se da ćemo videti i datum izlaska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: