Srpski studio Mad Head Games predstavio veliki projekat - Pagan Online

Domaći studio Mad Head Games, koji nam je poznat po dobrom broju zanimljivih igara namenjenim onima sa oštrim okom, je sada zajedno sa kompanijom Wargaming predstavio prvi veliki projekat na kojem rade - Pagan Online.

Izvor: play.co.rs
Podeli

U pitanju je igra kreirana kao mešavina MOBA igara i akcionog RPG-a inspirisana paganskom mitologijom, pa otuda i takav naziv.

U igri ćemo imati prilike da se borimo protiv različitih čudovišta sa bogatim setom heroja, ali detalja o tome trenutno nema tako da ćemo sačekati da vidimo još neki trejler, piše Play.

Objava Pagan Online u ovom periodu bi mogla privući dosta pažnje jer dosta asocira na Diablo serijal, sa sličnom estetikom.

Fanovi takvih igara trenutno su ogorčeni zbog najave Diablo Immortal mobilne igre, pa će tako verovatno potražit nešto što će ih zainteresovati na PC-u.

Gejming

Nova Alien igra na pomolu?

Kako se približavamo tom 6. decembru, datumu kada će velika The Game Awards ceremonija biti održana, tako se povećava broj glasina koje upućuju na to da nas očekuje veliki broj premijernog predstavljanja igara.

Gejming utorak 27.11. 17:43 Komentara: 5

Gasi se Total War: Arena

Prva Total War igra koja se pojavila sa free-2-play modelom igranja i fokusom na epske multiplejer bitke je Total War: Arena. Studio Creative Assembly je odlučio da prestane sa radom na njoj i da je početkom 2019. ugasi.

Gejming ponedeljak 26.11. 11:33 Komentara: 1
strana 1 od 16 idi na stranu