Srpski studio Mad Head Games predstavio veliki projekat - Pagan Online

Domaći studio Mad Head Games, koji nam je poznat po dobrom broju zanimljivih igara namenjenim onima sa oštrim okom, je sada zajedno sa kompanijom Wargaming predstavio prvi veliki projekat na kojem rade - Pagan Online.

Izvor: play.co.rs
Podeli

U pitanju je igra kreirana kao mešavina MOBA igara i akcionog RPG-a inspirisana paganskom mitologijom, pa otuda i takav naziv.

U igri ćemo imati prilike da se borimo protiv različitih čudovišta sa bogatim setom heroja, ali detalja o tome trenutno nema tako da ćemo sačekati da vidimo još neki trejler, piše Play.

Objava Pagan Online u ovom periodu bi mogla privući dosta pažnje jer dosta asocira na Diablo serijal, sa sličnom estetikom.

Fanovi takvih igara trenutno su ogorčeni zbog najave Diablo Immortal mobilne igre, pa će tako verovatno potražit nešto što će ih zainteresovati na PC-u.

Gejming

Review: Call Of Duty: Black Ops 4

Koliko samo ulupanih para po igraonicama i koliko psovki nakon nerealnih hedšotova sa kraja na kraj mape. I nekako, ne može da se priča o novom CoD naslovu, a da se ne krene maltene od početka. Razlog je jednostavan, Treyarch je počeo kao “druga violina” u odnosu na tada neprikosnoveni Infinity Ward studio. I nekako je to bilo traljavo na početku.

Gejming ponedeljak 12.11. 12:43 Komentara: 5

Review: Soulcalibur VI

Poslednjih nekoliko godina, 3D tabačine su prošle kroz turbulentan period. Za razliku od kraja 20. i početka 21. veka, kada su 3D tabačine kao što su Soulcalibur, Tekken i Dead or Alive preuzele primat nad tada "prevaziđenim" 2D tabačinama. Odlazak Street Fightera sa scene, na više od 10 godina pauze, ostavio je velikog traga na ovaj žanr i veliki jaz koje su ove igre donekle popunjavale.

Gejming četvrtak 8.11. 13:32 Komentara: 4
strana 1 od 14 idi na stranu