Red Dead Redemption 2 prodat u 17 miliona primeraka

Nedavno se pojavila informacija da je Red Dead Redemption 2 za svega tri dana ostvario profit od 725 miliona dolara, ali tada nisu otkrivene tačne brojke prodatih kopija za PS4 i Xbox One uređaje.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Rockstar i izdavač Take-Two su sada otkrili da je za svega dve nedelje prodato oko 17 miliona primeraka igre Red Dead Redemption 2.

U pitanju je cifra poslata prodavnicama, ne direktno kupcima, ali s obzirom na ogromno interesovanje broj prodatih kopija igračima je svakako veliki.

Ovo znači da je RDR2 u startu nadmaštio original po prodaji, a PC igračima ostaje samo nada da će se igra eventualno pojaviti i na računarima, što bi svakako doprinelo poećanju prodaje, kao što je slučaj sa GTA V, koji sada beleži preko 100 miliona prodatih kopija.

Pročitajte i našu recenziju, u kojoj smo igri dali čistu desetku, i to zasluženo.

Gejming

Review: Dakar 18

Dakar 18 nam dolazi iz malog i relativno nepoznatog studija Bigmoon Entertainment, i donosi nam nakon 15 dugih godina igru posvećenu najopasnijem i najtežem reliju na svetu.

Gejming utorak 13.11. 11:55 Komentara: 0

Review: Call Of Duty: Black Ops 4

Koliko samo ulupanih para po igraonicama i koliko psovki nakon nerealnih hedšotova sa kraja na kraj mape. I nekako, ne može da se priča o novom CoD naslovu, a da se ne krene maltene od početka. Razlog je jednostavan, Treyarch je počeo kao “druga violina” u odnosu na tada neprikosnoveni Infinity Ward studio. I nekako je to bilo traljavo na početku.

Gejming ponedeljak 12.11. 12:43 Komentara: 8
strana 1 od 14 idi na stranu