Red Dead Redemption 2 prodat u 17 miliona primeraka

Nedavno se pojavila informacija da je Red Dead Redemption 2 za svega tri dana ostvario profit od 725 miliona dolara, ali tada nisu otkrivene tačne brojke prodatih kopija za PS4 i Xbox One uređaje.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Rockstar i izdavač Take-Two su sada otkrili da je za svega dve nedelje prodato oko 17 miliona primeraka igre Red Dead Redemption 2.

U pitanju je cifra poslata prodavnicama, ne direktno kupcima, ali s obzirom na ogromno interesovanje broj prodatih kopija igračima je svakako veliki.

Ovo znači da je RDR2 u startu nadmaštio original po prodaji, a PC igračima ostaje samo nada da će se igra eventualno pojaviti i na računarima, što bi svakako doprinelo poećanju prodaje, kao što je slučaj sa GTA V, koji sada beleži preko 100 miliona prodatih kopija.

Pročitajte i našu recenziju, u kojoj smo igri dali čistu desetku, i to zasluženo.

Gejming

Nova Alien igra na pomolu?

Kako se približavamo tom 6. decembru, datumu kada će velika The Game Awards ceremonija biti održana, tako se povećava broj glasina koje upućuju na to da nas očekuje veliki broj premijernog predstavljanja igara.

Gejming utorak 27.11. 17:43 Komentara: 5

Gasi se Total War: Arena

Prva Total War igra koja se pojavila sa free-2-play modelom igranja i fokusom na epske multiplejer bitke je Total War: Arena. Studio Creative Assembly je odlučio da prestane sa radom na njoj i da je početkom 2019. ugasi.

Gejming ponedeljak 26.11. 11:33 Komentara: 1
strana 1 od 16 idi na stranu