Agent 47 ima misiju u Kolumbiji... VIDEO

Do kraja godine nas očekuje mnoštvo različitih video igara. Remasteri će nas vratiti u detinjstvo, akcione igre će nas staviti u ulogu heroja, a Hitman 2 nas stavlja u ulogu ćelavog ubice.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Nezavisni IO Interactive radi odličan posao po pitanju dizajna igre, što sada najbolje možemo videtu u novom prikazu gejmpleja, koji nas vodi u Kolumbiju.

Ovde vidimo odstupanje od velikih gradskih gužvi i metropolisima, već je okruženje tihi gradić u državi Južne Amerike, gde se nalaze neke poprilično bogate face, piše Play.

Plaćeni ćelavko će dati sve od sebe kako bi posao izvršio kako treba i na što veći broj domišljatih načina, ali nažalost nismo videli kako će se radnja odvijati u džungli.

Uživajte u videu i imajte u vidu da Hitman 2 stiže već 13. novembra.

Gejming

U pripremi novi dokumentarac o GTA V

Grand Theft Auto V je zaista zapanjujuća igra, prvo je svojom tehnologijom oduševila na milione igrača sa pojavljivanjem za stariju generaciju konzola, a kasnije i na novoj generaciji, a PC igrači su bili zadovoljni time da je u pitanju odličan port.

Gejming petak 19.10. 08:35 Komentara: 1

Review: NBA 2k19

OK, odmah na početku da razjasnimo neke stvari. Ljut sam na 2K odavno. Mnogo su se ljudi opustili poslednjih par godina i ušao sam u pisanje ove recenzije sa dozom predrasude, jer mi se čini da simulacija košarke odavno nije toliko stagnirala kao poslednjih, otprilike, 5 godina.

Gejming petak 12.10. 15:30 Komentara: 9
strana 1 od 13 idi na stranu