Agent 47 ima misiju u Kolumbiji... VIDEO

Do kraja godine nas očekuje mnoštvo različitih video igara. Remasteri će nas vratiti u detinjstvo, akcione igre će nas staviti u ulogu heroja, a Hitman 2 nas stavlja u ulogu ćelavog ubice.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Nezavisni IO Interactive radi odličan posao po pitanju dizajna igre, što sada najbolje možemo videtu u novom prikazu gejmpleja, koji nas vodi u Kolumbiju.

Ovde vidimo odstupanje od velikih gradskih gužvi i metropolisima, već je okruženje tihi gradić u državi Južne Amerike, gde se nalaze neke poprilično bogate face, piše Play.

Plaćeni ćelavko će dati sve od sebe kako bi posao izvršio kako treba i na što veći broj domišljatih načina, ali nažalost nismo videli kako će se radnja odvijati u džungli.

Uživajte u videu i imajte u vidu da Hitman 2 stiže već 13. novembra.

Gejming

Morbidna kompjuterska igra o najpoznatijem logoru smrt dospela na sud

Poljski Institut pamćenja naroda (IPN) podneo je krivičnu prijavu protiv ukrajinskog producenta kompjuterskih igara Aliens games zbog najavljivane nove igre "Cena slobode - igra o poljskim logorima smrti" (The Cost of Freedom - A game about Polish Death Camps), koja se navodno odigrava u nacističkom nemačkom koncentracionom logoru Aušvic-Birkenau i u kojoj igrači mogu da izaberu da budu pripadnici zloglasnog SS-a i da ubijaju logoraše.

Gejming utorak 30.10. 11:22 Komentara: 13

Review: Dragon Quest XI

Možda kvalitetne formule nikada ne zamiru? Jeste, opšte je poznato da u svetu interaktivne zabave, nešto što se pokaže kao dobro i popularno, doživljava nebrojene iteracije. Nekada se to otegne na toliki period da počinje da liči i na reinkarnacije.

Gejming nedelja 28.10. 14:12 Komentara: 1

Kako izgleda vatikanski Pokemon Go?

Koliko je svetsku i opštu popularnost Pokemon Go doživeo na leto 2016. godine svima nam je dobro poznato, raznorazne, u najmanju ruku čudne vesti o ovom fenomenu su letele oko nas na sve strane.

Gejming subota 27.10. 19:09 Komentara: 6

Ekskluzivni review: Red Dead Redemption 2

Jedna od najisčekivanijih igara ikada, koja ima sve šanse da uđe u istoriju kao jedna od najboljih video igara - ikada, upravo je dobila svoju prvu domaću recenziju. Budući da je danas pala zabrana njenog objavljivanja, iako igra zvanično izlazi u petak, pročitajte šta kolege sa sajta Play imaju da kažu o Red Dead Redemption 2.

Gejming četvrtak 25.10. 16:15 Komentara: 22
strana 1 od 15 idi na stranu