Baldur’s Gate 3: Ko radi na njemu?

Za mnoge verovatno i dan danas jedan od najlegendarnijih RPG naslova u istoriji jeste Baldur’s Gate 2, vrhunac onoga što nam je izašlo iz Infinity Engine kuhinje rpg igara.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Utorak, 09.10.2018.

14:15

Baldur’s Gate 3: Ko radi na njemu?

Zato se svaka “mitska” vest o tome da se radi treći nastavak ovog serijala uzima sa velikom dozom nade među fanovima da je to istina. I sada, čini se da je ova vest praktično i zvanično potvrđena, i to iz usta legende odlskul RPG scene, bivšeg vlasnika Interplaya i sadašnjeg prvog čoveka iNxile Entertainment, Brajana Farga.

On je u jednoj Twitter prepisci vrlo otvoreno rekao da on “Zna ko radi na BG3”, što je automatski potvrda da se na igri i radi. Glasine kažu da to može biti Larian, trenutni miljenik fanova RPG serijala, studio koji nam je doneo Divinity serijal, i koji danas važi za jedan od najkompetentnijih studija za kvalitetne RPG igre.

Nedavno se saznalo i da Larian već skoro godinu dana radi na novom naslovu koji nosi kodni naziv Project Gustav, i da je za potrebe tog naslovana angažovano 140 ljudi, među kojima i scenaristi koji su pisali za neke od najboljnih naslova u industriji, poput Fallout 2, Planescape : Torment, Horizon: Zero Dawn i Torment: Tides of Numenera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: