Nema krosplej igranja u Activisionovim naslovima u skorije vreme

Velika radost fanova zbog toga što je Soni rešio da konačno omogući krosplej igranje sa drugim konzolama i dalje traje, ali neki developeri i pored dobre volje japanske kompanije nisu spremni da naprave taj korak.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 30.09.2018.

21:10

Nema krosplej igranja u Activisionovim naslovima u skorije vreme
Foto: Gettyimages

Prvo smo to čuli od kompanije Bethesda za Fallout 76, a sada objava sličnog tipa stiže od kompanije Activision. Jedan od čelnika kompanije je u razgovoru za Gamesindusty.biz govorio o toj temi gde je izjavljeno da iz oni još uvek nisu spremni na taj korak i da je potrebno još mnogo posla kako bi se implementirao krosplej u njihovim igrama.

Developeri će u narednim mesecima pratiti implementaciju međuplatformskog igranja u veći broj igara, a razmatraće i koje benefite to sve donosi igračima.

Grupa Activision-Blizzard ima svakako dobar broj popularnih igara koje bi imale velikog benefita od krospleja i to su naravno Overwatch i Black Ops 4, koji se tek treba pojaviti, piše sajt play.co.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: