Kako izgleda Half-life u Unreal 4 endžinu?

Verovatno su mnogi od vas čuli za igru Black Mesa, koja predstavlja rimejk originalnog Half-Life u Source endžinu, ali šta ako sve to podignemo na još viši nivo?

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Ponedeljak, 17.09.2018.

21:55

Kako izgleda Half-life u Unreal 4 endžinu?

Upravo to su želeli momci iza studija SilverTM, koji su ušli u veoma, veoma ambiciozan projekat rekreiranja čitavog Half-Life u okviru Unreal 4 pogona, odnosno najsavremenijeg otvorenog endžina koji trenutno postoji.

Lambda, kako je kodno ime ovog projekta, deluje ambiciozno i gotovo neostvarivo, ali ih to ne sputava. Ovog septembra imaju i čime da se pohvale, jer su upravo završili sa čitavim prvim poglavljem igre, a kako izgleda uvod i čuvena “vožnja do posla” možete videti na snimku ispod.

Ono što je posebno zanimljivo, ukoliko želite da probate i sami kako izgleda igrati Half-Life 20 godina posle izlaska igre u modernom endžinu, to možete uraditi već sada, jer su ponudili besplatno za skidanje pomenuto prvo poglavlje, koje možete preuzeti na ovom linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: