Otkriveno kada stiže Witcher serija FOTO

Moramo priznati da je ovo izuzetno uzbudljiva nedelja za sve fanove The Witcher franšize, pošto smo u ponedeljak saznali da će Geralta igrati baja koji glumi Supermena, Henri Kavil, a sada dolazi još jedno prijatno iznenađenje vezano sa premijeru same serije,

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Nedelja, 09.09.2018.

22:07

Otkriveno kada stiže Witcher serija FOTO

Kada je producentkinja, Loren Šmit Hisrič, početkom godine govorila o seriji, kad datum premijere pilot epizode sa navodila 2020. godina, ali je ona sada u tvitu otkrila da će se to odigrati godinu dana ranije – u 2019. godini, piše Play.co.rs.

Netflix je ubrzao razvoji put serije, što je iskreno odlična stvar za obožavatelje, ali trenutno još uvek nije poznato ko će još biti deo ostatka glumačke ekipe.

Producentkinja je otkrila da se sa Henrijem srela još u aprilu i da je od hiljade potencijalnih kanditata on jedini razumeo Geralta kao karaktera i odlično iskazao njegove osobine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: