Novi trejler za Fallout 76 pokazuje upotrebu nuklearki

Ako nešto volimo kod promocije Fallout 76, to je što je svaki aspekat igre prikazan kroz simpatični info-film u duhu 50-ih godina prošlog veka, umesto sa tradicionalnim gejmplej trejlerima.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Poslednji takav crtani nam pokazuje sakupljanje kodova za aktivaciju nuklearki i zatim njihovo lansiranje. Kao što smo znali od ranije, postojaće nuklearne bombe u igri koje će igrači moći da koriste, ali da bi to radili, moraju sakupiti kod, pa će to najčešće biti udruživanje većeg broja igrača kako bi došli do koda za lansiranje.

Nakon što je kod u njihovom posedu, mogu odlučiti gde žele da bace nuklearku i zatim otići na tu lokaciju da pokupe zaostale resurse, naravno, pazeći da ne budu izloženi radijaciji i raznim mutiranim čudovištima koja će se tu zateći.

Fallout 76 nam stiže 13. novembra, ali će u periodu od mesec dana pre izlaska krenuti sa betom, tako da ćemo tada moći i da vidimo u praksi igru kako funkcioniše.

Gejming

Fallout 76 neće imati krosplej

Nedavno je svet obradovala vest da je Soni promenio mišljenje za krosplej Playstation 4 sa ostalim konzolama, ali ipak nije sve u rukama ove japanske kompanije kada su video igre u pitanju.

Gejming subota 29.09. 12:32 Komentara: 1
strana 1 od 14 idi na stranu