Kad se sretnu Super Mario i Half-life 2...

Half-Life 2 i dalje privlači veliku pažnju modera, te oni provode i po godinu i više dana u izradi modova koji menjaju ovo nezaboravno iskustvo.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Utorak, 28.08.2018.

10:00

Kad se sretnu Super Mario i Half-life 2...

Najnovija zanimljiva kreacija dolazi u vidu Mobility Moda koji daje povećanu pokretljivost protagonisti, kao i opciju za izvođenje različitih akrobacija.

Moderu je pre svega inspiracija bio Titanfall 2, što se može videti po trčkaranju po zidovima, klizanju i pentranju, ali je tu i Super Mario mod i ono prepoznatljivo gaženje neprijatelja, piše Play.

Kao i u prethodniku, sve što je potrebno je samo skočiti na glavu čudovišta i ono će odmah nestati. Mod, naravno, poseduje još bogatih izmena u vidu kuvanja granata, modova varanja i dosta drugih stvari, a za početnike je pripremljen i tutorijal sa mini kampanjom.

Kako sve to izgleda i kako preuzeti mod možete pogledati na ovom linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: