Vozite kao Klarkson, Hemond i Mej: Stiže The Grand Tour Game

Na osnovu emisije The Grand Tour, nastale nakon popularne BBC-jeve emisije Top Gear, koja se emituje na Amazon platformi, in-house studio internet giganta je došao na ideju da ovu televizijsku formu pretvori u video igru.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.08.2018.

19:20

Vozite kao Klarkson, Hemond i Mej: Stiže The Grand Tour Game
Printscreen YouTube/WIRED

Domaćini emisije Džeremi Klarkson, Ričard Hemond i Džejms Mej će dati svoje glasove u igri, a igra će biti objavljivana tokom treće sezone nedeljno - uz svaku epizodu.

"Ako ste oduvek želeli da pođete na put sa nama, to je najbliže što ćete ikada dobiti. Osim ako ne kidnapujete Džejmsa i ukradete njegovo lice", rekao je Džeremi Klarkson.

The Grand Tour Game će osim poznatih lica i brojnih dogodovština ponuditi i co-op split screen za četiri igrača.

Postoje i power-upovi kao što su High Tea i More Horsepowers, koji služe da bi zadržali u raspoloženju TGT-a. Iako Amazon nije objavio datum objavljivanja igre, potvrđen je izlazak uz treću sezonu emisije.

"Ja živim u prirodi, tako da sam iskreno impresioniran bilo čim što radi na struju", izjavio je Ričard Hemond, dodavši, "ali moram priznati da je ova igra posebno briljantna, pogotovo ekran za četiri igrača!"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: