Rockstar prikazao šest minuta Red Dead Redemption 2 gejmpleja

Rockstar Games nas je konačno počastio konkretnim snimcima iz veoma očekivanog nastavka kultne vestern avanture Red Dead Redemption.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Petak, 10.08.2018.

20:00

Rockstar prikazao šest minuta Red Dead Redemption 2 gejmpleja

U oko šest minuta snimka, ženski narator nas vodi kroz osnove novog sistema gde imamo prilike da vidimo šta u globalu možemo da očekujemo od igre.

Očekuje nas ogroman otvoreni svet američkog “frontiera” odnosno granice ka nenaseljenom zapadu, gde su razlike između zakona i bezakonja, morala i nemorala, stalno bile na ivici i u konstantnom sukobu, piše Play.

Kao i u prvom delu, bićemo deo bande koja pokušava da preživi i uspe u svom tom haosu, a developeri nam obećavaju mnogo bogatiju i dublju priču, kao i uopšte čitav sve koji će biti, kako kažu, jedan od najživljih otvorenih svetova ikada, i gde će sve reagovati na naše odluke i ponašanje.

Možemo sebi graditi reputacije nasilnika ili “finog” gospodina, stvarati prijateljstva i krvne protivnike, biti sa nekim partner sa nekim suparnik, mešati se u tuđa posla ili gledati u našu avliju… Sve deluje zaista ogromno i hvata sve one elemente koji su činili svet divljeg zapada, od prerija i pustinja, preko prelepih planinskih šuma, do močvara i kanjona. Tu su mali i veliki gradovi, rančevi, pruge, rudnici, kolonije…

Posebno nam se sviđaju mehanike odnosa sa našim konjem, čiji je delić takođe zagreban u ovom snimku.

Igra deluje jako lepo i čini nam se da će nam ponuditi puno toga za uživanje, a ovo je samo prvi od planiraih gejmplej videa, sledeći će se posvetit više stvarima kao što je napucavanje i borba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: