Nova Lara Kroft je mnogo efikasnija u eliminisanju neprijatelja

Stigao je još jedan izuzetno kratki video koji nam prikazuje neke od novih mehanika koje će debitovati u osveženom serijalu o Lari Kroft, u Shadow of the Tomb Raider.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Sreda, 08.08.2018.

19:00

Nova Lara Kroft je mnogo efikasnija u eliminisanju neprijatelja

Za razliku od prethodnog videa, koji je govorio o smrtonosnim grobnicama srednje Amerike, ovaj je usmeren ka Larinom umeću šunjanja te tako vidimo kako će ona svoj “plen” i šansu čekati po krošnjama drveća, sakrivena uz zidove.

Igrači će na taj način imati znatno više maštovitih opcija za stealth završnicu, a svakako postoji i šansa da se na brutalniji sve privede kraju, piše Play.

Neprijatelji su takođe napredniji nego u prethodnim igrama, pa će bolje reagovati na šumove, ali se isto tako mogu i uznemiriti pa će početi da se međusobno napucavaju.

Izuzetno zanimljiva taktika Square Enixa da nam nove detalje za Shadow of the Tomb Raider otkriva delić po delić, ali oni svakako prenose dobru poruku i jedva čekamo da se upustimo u nove avanture kada izađe 14. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: