Rimejk kultne igre Resident Evil 2 izgleda fenomenalno / VIDEO

Na Sony E3 2018 prezentaciji imali smo prilike da premijerno vidimo trejler za dugo najavljivni rimejk čuvene dvojke Resident Evil, i moramo reći da smo oduševljeni onim što smo videli.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 12.06.2018.

22:55

Rimejk kultne igre Resident Evil 2 izgleda fenomenalno / VIDEO

Igra nije dobila samo “remaster” sa 4k grafikom i nešto osveženijim teksturama, već je odrađena ponovo od nule i izgleda veoma detaljno i moderno, u skladu sa najnovijim grafičkim trendovima, piše Play.

Nije samo grafika nova, već i gejmplej nije baš onaj isti kao i dvojci, već sada igramo iz “drugog i po” lica, odnosno iz prepoznatljive kamere “sa ramena”, koja je u serijalu krenula da se koristi od četvorke.

Ipak, igra neće stići da izađe ove godine, odnosno na svoj dvadeseti rođendan, već ćemo imati prilike da je zaigramo 25. januara naredne godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: