Potvrđeno: Novi Assassin’s Creed nas vodi u antičku Grčku / VIDEO

Leak koji se sasvim iznenada pojavio sa informacijom da i ove godine dobijamo novu Assassin’s Creed igru, je delovao nekako previše brzo, ali se zapravo obistinio.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Utorak, 12.06.2018.

16:32

Potvrđeno: Novi Assassin’s Creed nas vodi u antičku Grčku / VIDEO

I sada, na Ubijevoj E3 konferenciji, nam je predstavljen Assassin’s Creed Odyssey, čime je potvrđeno da dobijamo novu igru i da idemo u antičku Grčku.

Kao i kod drugih Ubisoftovih igara, i ovde smo dobili sinematik trejler koji govori o teškoćama protagoniste i obećanju da štiti narod i svoju porodicu od svih pretnji, nešto poput hrabrog Odiseja iz Homerovog epa, piše Play.

Igra će imati izbor između dva igriva karaktera, muškarca i žene, koji nose lični set karakteristika i stila u borbi. A developeri su sa Odyssey rešili da promene i način na koji će nam donositi istoriju, i u tom ruhu ćemo imati prilike da “ćaskamo” sa premudrim filozofima drevne Grčke.

Osim sinematika, možete pogledati i gejmplej koji upućuje na to da nas igra vodi u period između Peloponeskog rata i prikazuje nam prelepo ostrvo Mikonos, kao i par zanimljivih novina u odnosu na Origins, fokusiranih na stil igranja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: