Potvrđeno: Novi Assassin’s Creed nas vodi u antičku Grčku / VIDEO

Leak koji se sasvim iznenada pojavio sa informacijom da i ove godine dobijamo novu Assassin’s Creed igru, je delovao nekako previše brzo, ali se zapravo obistinio.

Izvor: play.co.rs
Podeli

I sada, na Ubijevoj E3 konferenciji, nam je predstavljen Assassin’s Creed Odyssey, čime je potvrđeno da dobijamo novu igru i da idemo u antičku Grčku.

Kao i kod drugih Ubisoftovih igara, i ovde smo dobili sinematik trejler koji govori o teškoćama protagoniste i obećanju da štiti narod i svoju porodicu od svih pretnji, nešto poput hrabrog Odiseja iz Homerovog epa, piše Play.

Igra će imati izbor između dva igriva karaktera, muškarca i žene, koji nose lični set karakteristika i stila u borbi.

A developeri su sa Odyssey rešili da promene i način na koji će nam donositi istoriju, i u tom ruhu ćemo imati prilike da “ćaskamo” sa premudrim filozofima drevne Grčke.

Osim sinematika, možete pogledati i gejmplej koji upućuje na to da nas igra vodi u period između Peloponeskog rata i prikazuje nam prelepo ostrvo Mikonos, kao i par zanimljivih novina u odnosu na Origins, fokusiranih na stil igranja.

Gejming

Review: Detroit Become Human

'Uđite u svet u kojem moralne dileme i teške odluke mogu pretvoriti android robove u revolucionare koji menjaju svet. Otkrijte šta znači biti čovek iz perspektive autsajdera i videti svet kroz oči mašine!'

Gejming utorak 19.06. 12:21 Komentara: 4
strana 1 od 300 idi na stranu