Džejd je tu: Izašao novi trejler za Beyond Good and Evil 2

Na samom početku Ubisoftove E3 prezentacije je prikazan najnoviji sinematik za Beyond Good and Evil 2 u kojem možemo videti dobro poznatu ekipu na, sada nepoznatoj teritoriji, a imamo prilike da vidimo i Džejd, ali mladu, pošto je u pitanju prequel.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Osim ovog sinematika od kojeg je svakom fanu zastao dah, developeri su imali prilike da nma prikažu i rani alfa gejmplej, koji pokazuje delić ogromnog sveta u kojem ćemo moći da istražujemo i pratimo fantastičnu priču.

Osim ovih fantastičnih vesti, Ubisoft je obajvio i partnerstvo sa kompanijom Hit REcord, koju vodi zvezda serije Hanibal, Džozef Gordon-Luit.

Ova kompanija će pomoći razvoj u Beyond Good and Evil 2 u velikoj meri tako što će fanovi igre putem nje moći da šalju svoje kreacije u vidu muzike, murala, i drugih vizuelnih dodataka kako bi pomogli razvoj igre.

Nažalost, još uvek nema konkretnih podataka o samom datumu izlaska igre.

Gejming

Review: Detroit Become Human

'Uđite u svet u kojem moralne dileme i teške odluke mogu pretvoriti android robove u revolucionare koji menjaju svet. Otkrijte šta znači biti čovek iz perspektive autsajdera i videti svet kroz oči mašine!'

Gejming utorak 19.06. 12:21 Komentara: 4
strana 1 od 300 idi na stranu