Steam uklonio sve igre izdavača zbog manipulacije recenzijama

Steam pažljivo prati šta se dešava a svojoj platformi i uvek id do kraja u sprovođenju pravde, o čemu najbolje govori uklanjanje svih igara studija Acram Digital zbog manipulacije recenzijama.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 11.05.2018.

17:35

Steam uklonio sve igre izdavača zbog manipulacije recenzijama
Foto: YouTube screenshot

Kako su čelnici kompanije objavili, sa Steama su uklonjene igra Rails to Riches i Eight-Minute Empire i više neće sarađivati sa ovim studijom.

Čovek odgovoran za manipulacije, Gregor Kubas, je na Redditu priznao krivicu, i istakao je da je samo on odgovoran za nastanak ovog problema, a ne ostali developeri i da je to proisteklo iz frustracije zbog par negativnih recenzija ostavljenih od strane igrača. On je poslao mejl Valveu sa objašnjenjem i nada se da će to popraviti situaciju.

Ovo nije prvi put da Steam preduzima ovakve mere zbog manipulacije recenzija, jer je u februaru još jedan izdavač ostao bez igara na platformi zato što je ucenjivao zaposlene da ostavljaju pozitivne ocene.

Mislimo da je ipak bolje da se developeri potrude više oko svojih igara nego da sprovode manipulacije pošto one ne mogu promaći Steamovom budnom oku.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: