Prodato 18 miliona primeraka Nintendo Switch konzole

Fantastična Nintendo Switch konzola nastavlja da beleži izuzetan uspeh na tržištu sa 17.79 miliona prodatih primeraka do 31. marta ove godine.

Izvor: play.co.rs
Podeli
foto: getty
foto: getty

Ovo predstavlja povećanje od čak tri miliona u odnosu na kraj januara, kada je mladi Switch prestigao WiiU po broju prodatih primeraka. Nintendo je u svom izveštaju stavio i broj prodatog softvera, odnosno video igara, a što je kod ove konzole gotovo 70 miliona jedinica, gde su vodeći Super Mario Odyssey i Legend of Zelda.

Takođe, stariji Nintendo 3DS isto beleži porast u prodaji, sa prodatih 72.53 miliona uređaja, takođe do kraja marta, što je svakako impresivan broj.

Switch će svakako nastaviti svoj rast i razvoj u daljem toku 2018. godine, pošto je već predstavljena gomila ekskluziva, ali i vrednih portova, poput Dark Souls i Wolfenstein 2, a ne sumnjamo da nas očekuje predstavljanje gomile novih naslova na predstojećem E3 događaju.

izvor: play.co.rs

Gejming

Prijave protiv Steam, Origin, Nintendo eShop i PlayStation Store

Fin Mirstad, direktor odseka za digitalne usluge u norveškom Savetu za zaštitu potrošča, kaže da su digitalni distributeri video-igara i previše izbegavali da shvate da i oni potpadaju pod zakone i regulacije Evropske unije, te je ova organizacija rešila da podnese prijavu protiv četiri najveća digitalna distributera – Steam, Origin, Nintendo eShop i PlayStation Store.

Gejming nedelja 29.04. 10:55 Komentara: 1

Breath of the Wild najprodavanija Zelda igra u istoriji

U nedavnom izveštaju koji je objavila kompanija Nintendo, objavljeno je da se Breath of the Wild do sada prodao u 8,48 miliona kopija za Switch, kao i dodatnih 1,5 miliona kopija za Wii U, što ovu Zeldu čini najprodavanijom Zeldom u istoriji ove franšize, sa skoro deset miliona prodatih kopija.

Gejming subota 28.04. 18:48 Komentara: 3

Review: Warhammer: Vermintide 2

Živimo u Krajnjim Vremenima. Sve je mrtvo, a šta nije, pokušava da vas ubije. Skaveni su već jednom harali Ubersreikom, istrebivši ovaj srednje veliki grad života. Samo pet heroja je uspelo da se odupre i probije opsadu grada.

Gejming četvrtak 26.04. 17:46 Komentara: 0

Stigao četvrti po redu God of War /VIDEO

Ova igra nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ljubitelji nordijske mitologije, spremite se, jer su Sony i Studio Santa Monica izbacili novi deo, četvrti po redu, God of War! Glavni junak Kratos, koji je pustio i bradu, živi kao čovek, otac i van senke bogova!

Gejming četvrtak 26.04. 13:59 Komentara: 8
strana 1 od 23 idi na stranu