11-11: Memories Retold - Avantura smeštena u Prvom svetskom ratu

Kada pomislimo na ratne igre, uglavnom nam je prva asocijacija neka pucačina ili eventualno strateška igra, ali bude tu i sjajnih izuzetaka poput This War of Mine i zato nas uvek prijatno iznenade naslovi kao što je prelepi 11-11: Memories Retold.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 26.04.2018.

12:38

11-11: Memories Retold - Avantura smeštena u Prvom svetskom ratu
Foto: Youtube Screenshot/BANDAI NAMCO Entertainment Europe

Ova igra je inspirisana delom pesnika Džona Mekrea, nazvano In Flanders Fields, koje je nastalo 1915. godine, u jeku Prvog svetskog rata, koji je jedan od glavnih elemenata priče.

Projekat je nastao saradnjom između Bandai Namca, DigixArt studija i studija Aardman i oni imaju nameru da kroz ovu igru drugačije prikažu rat i stradanja.

“Sa ovim projektom želimo da izradimo emotivno i bogato iskustvo, sa prepoznatljivim vizuelnim identitetom koji će u najboljem svetlu prikazati osećanja koja pruža ovaj narativ”, izjavio je suosnivač studija Aardman, Dejvid Sprokston, u razgovoru za PCGamer, piše play.co.rs.

11-11: Memories Retold za sada nema konkretan datum izlaska, ali je zato tu prelepi tizer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: