Call of Duty: Black Ops 4 bez singlplejera?

Singlplejer kampanje su oduvek bile sastavni deo svakog Call of Duty iskustva, ali su svake godine postajale sve manje značajne i dobijale su sve manje pažnje u korist multiplejera, a izgleda da će Activision i Treyarch u potpunosti odbaciti kampanju u nadolazećem CoD: Black Ops 4.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Petak, 20.04.2018.

18:25

Call of Duty: Black Ops 4 bez singlplejera?
Foto: YouTube screenshot

Izvori bliski sajtu Poligon, koji su ostali anonimni, su istakli da developeri nisu bili u mogućnosti da završe singlplejer kampanju u dogledno vreme te da su od nje digli ruke i fokusirali su se na multiplejer komponentu.

Drugi izvor navodi da ćemo umesto singlplejer kampanje imati Battle Royale mod, kako bi se ispratila značajna popularnost ovog žanra i time privuklo što više igrača. Iako je samo reč o glasinama, ne bi nas čudilo da se stvarno odustane od singlplejera i sve usmeri ka izradi što bogatijeg iskustva za više igrača, što dovodi i do većeg profita.

Za sada je samo potvrđeno da se radi na Black Ops 4 sa kratkim tizer trejlerom, a puno otkrivanje je zakazano za mesec dana, 17. maj, dok na police dolazi 12. oktobra.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: