Gwent dobija značajan redizajn pre izlaska

CD Projekt Red vredno radi na AAA projektima, pre svega mislimo na Cyberpunk 2077, ali i Gwent, spinoff igra iz The Witcher serijala, redovno evoluira i dobija nove pakete sadržaja.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Sada, developeri najavljuju potpuno novu fazu u razvoju igre koja će trajati čitavih 6 meseci, simbolično nazvanu Homecoming, zato što će sa njenim završetkom ova kartična igra napustiti beta fazu testiranja.

Tokom trajanja ove faze ćemo prvo dobiti dva apdejta. Prvi apdejt je sa nama već krajem aprila i on donosi Premijum karte koje nedostaju i skinove za svaku fakciju, dok će majski apdejt biti fokusiran na balansiranje igre, piše Play.

Za 6 meseci razvojni tim ima u planu da Gwent pretvori u pravo bojno polje donošenjem novih mehanika i vizuelnim dodacima, kao i samim proširenjem gejmpleja. Fokus će biti i na progresiji igrača, kao i na povećanju važnosti skilla tokom mečeva. Još jedna stvar koja se odnosi na sam izgled igre je to što je u planu “zamračivanje” atmosfere, kako bi Gwent više odgovarao originalnoj verziji iz Witchera.

Takođe, Thronebreaker kampanja koja je trebala da izađe još krajem prošle godine će svetlost dana ugledati zajedno sa zvaničnim izlaskom Gwenta u oktobru.

Gejming

Prijave protiv Steam, Origin, Nintendo eShop i PlayStation Store

Fin Mirstad, direktor odseka za digitalne usluge u norveškom Savetu za zaštitu potrošča, kaže da su digitalni distributeri video-igara i previše izbegavali da shvate da i oni potpadaju pod zakone i regulacije Evropske unije, te je ova organizacija rešila da podnese prijavu protiv četiri najveća digitalna distributera – Steam, Origin, Nintendo eShop i PlayStation Store.

Gejming nedelja 29.04. 10:55 Komentara: 1

Breath of the Wild najprodavanija Zelda igra u istoriji

U nedavnom izveštaju koji je objavila kompanija Nintendo, objavljeno je da se Breath of the Wild do sada prodao u 8,48 miliona kopija za Switch, kao i dodatnih 1,5 miliona kopija za Wii U, što ovu Zeldu čini najprodavanijom Zeldom u istoriji ove franšize, sa skoro deset miliona prodatih kopija.

Gejming subota 28.04. 18:48 Komentara: 3

Review: Warhammer: Vermintide 2

Živimo u Krajnjim Vremenima. Sve je mrtvo, a šta nije, pokušava da vas ubije. Skaveni su već jednom harali Ubersreikom, istrebivši ovaj srednje veliki grad života. Samo pet heroja je uspelo da se odupre i probije opsadu grada.

Gejming četvrtak 26.04. 17:46 Komentara: 0

Stigao četvrti po redu God of War /VIDEO

Ova igra nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ljubitelji nordijske mitologije, spremite se, jer su Sony i Studio Santa Monica izbacili novi deo, četvrti po redu, God of War! Glavni junak Kratos, koji je pustio i bradu, živi kao čovek, otac i van senke bogova!

Gejming četvrtak 26.04. 13:59 Komentara: 8
strana 1 od 23 idi na stranu