Rockstar potvrdio: GTA IV ostaje bez dela pesama

Rockstar Games se ipak oglasio povodom isticanja licenci za muziku u GTA IV, što je verovatno zbog toga što su mediji jako dobro pokrili temu, i zbog grešaka napravljenih sa prethodnim igrama u serijalu.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Studio je potvrdio da će određene pesme biti zauvek uklonjene iz igre zbog isticanja 10 godina stare licence, ali će na njihovo mesto doći neke nove pesme.

Iz Rockstara su u razgovoru za Gamespot naveli kako se većina pesama koje će biti uklonjene nalaze na Vladivostok FM stanici:

“Zbog isteka muzičke licence smo primorani da uklonimo određene pesme iz GTA 4 i Epizoda, uglavnom sa ruske pop stanice, Vladivostok FM. Ipak, planiramo da zamenimo neke od tih pesama novim na toj stanici.”

Ipak, developeri su ostali kratki o tome koje pesme će zapravo biti izbrisane, kao i koje pesme možemo očekivati na njihovom mestu. Za to ćemo, izgleda, morati da sačekamo 26. april, kada licenca ističe, piše Play.

Gejming

Call of Duty: Black Ops 4 bez singlplejera?

Singlplejer kampanje su oduvek bile sastavni deo svakog Call of Duty iskustva, ali su svake godine postajale sve manje značajne i dobijale su sve manje pažnje u korist multiplejera, a izgleda da će Activision i Treyarch u potpunosti odbaciti kampanju u nadolazećem CoD: Black Ops 4.

Gejming petak 20.04. 18:25 Komentara: 0

Review: Burnout Paradise Remastered

Ono po čemu je ceo Burnout serijal postao i ostao poznat jeste ludačka vožnja bez penala, štaviše što si luđi to je igra bolja. U stvarnom životu ideja što brže vožnje u dobrim kolima kroz grad pun saobraćaja, izbegavanja automobila koji vam dolaze u susret ili uletanja u makaze, je dovoljna da svakom iskusnijem vozaču digne kosu na glavi i podseti nas na ceo arsenal psovki koje znamo.

Gejming utorak 17.04. 11:02 Komentara: 0

Nova BioShock igra je uveliko u razvoju

Prva igra iz Bioshock serijala se pojavila pre nešto više od decenije, 2007. godine, kada je privukla veliku pažnju publike zbog odlične priče bazirane na moralu. Potom smo videli još dva nastavka, BioShock 2 i BioShock Infinite iz 2013.

Gejming nedelja 15.04. 18:15 Komentara: 3
strana 1 od 293 idi na stranu