Rockstar potvrdio: GTA IV ostaje bez dela pesama

Rockstar Games se ipak oglasio povodom isticanja licenci za muziku u GTA IV, što je verovatno zbog toga što su mediji jako dobro pokrili temu, i zbog grešaka napravljenih sa prethodnim igrama u serijalu.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Studio je potvrdio da će određene pesme biti zauvek uklonjene iz igre zbog isticanja 10 godina stare licence, ali će na njihovo mesto doći neke nove pesme.

Iz Rockstara su u razgovoru za Gamespot naveli kako se većina pesama koje će biti uklonjene nalaze na Vladivostok FM stanici:

“Zbog isteka muzičke licence smo primorani da uklonimo određene pesme iz GTA 4 i Epizoda, uglavnom sa ruske pop stanice, Vladivostok FM. Ipak, planiramo da zamenimo neke od tih pesama novim na toj stanici.”

Ipak, developeri su ostali kratki o tome koje pesme će zapravo biti izbrisane, kao i koje pesme možemo očekivati na njihovom mestu. Za to ćemo, izgleda, morati da sačekamo 26. april, kada licenca ističe, piše Play.

Gejming

Prijave protiv Steam, Origin, Nintendo eShop i PlayStation Store

Fin Mirstad, direktor odseka za digitalne usluge u norveškom Savetu za zaštitu potrošča, kaže da su digitalni distributeri video-igara i previše izbegavali da shvate da i oni potpadaju pod zakone i regulacije Evropske unije, te je ova organizacija rešila da podnese prijavu protiv četiri najveća digitalna distributera – Steam, Origin, Nintendo eShop i PlayStation Store.

Gejming nedelja 29.04. 10:55 Komentara: 1

Breath of the Wild najprodavanija Zelda igra u istoriji

U nedavnom izveštaju koji je objavila kompanija Nintendo, objavljeno je da se Breath of the Wild do sada prodao u 8,48 miliona kopija za Switch, kao i dodatnih 1,5 miliona kopija za Wii U, što ovu Zeldu čini najprodavanijom Zeldom u istoriji ove franšize, sa skoro deset miliona prodatih kopija.

Gejming subota 28.04. 18:48 Komentara: 3

Review: Warhammer: Vermintide 2

Živimo u Krajnjim Vremenima. Sve je mrtvo, a šta nije, pokušava da vas ubije. Skaveni su već jednom harali Ubersreikom, istrebivši ovaj srednje veliki grad života. Samo pet heroja je uspelo da se odupre i probije opsadu grada.

Gejming četvrtak 26.04. 17:46 Komentara: 0

Stigao četvrti po redu God of War /VIDEO

Ova igra nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ljubitelji nordijske mitologije, spremite se, jer su Sony i Studio Santa Monica izbacili novi deo, četvrti po redu, God of War! Glavni junak Kratos, koji je pustio i bradu, živi kao čovek, otac i van senke bogova!

Gejming četvrtak 26.04. 13:59 Komentara: 8
strana 1 od 23 idi na stranu