Jurassic World Evolution: Prvi pogled na gejmplej i datum izlaska

Jurassic World Evolution je jedna od igara zbog koje smo najviše uzbuđeni ove godine.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 30.03.2018.

10:55

Jurassic World Evolution: Prvi pogled na gejmplej i datum izlaska
Foto: YouTube screenshot

San svakog klinca, koji je devedesetih odrastao gledajući čuveni serijal filmova Park iz doba Jure, je da jednog dana i sam napravi svoj zabavni park sa dinosaurusima, i Jurassic World Evolution će nam upravo to omogućiti.

U maniru klasičnih mendžerskih simulacija i “Tycoon” igara, u Jurassic World Evolution ćemo moći da iz korena napravimo svoj Jurassic Park onako kako želimo i da se naravno brinemo da sve radi i funkcioniše “pod konac”, ali i da biznis bude profitabilan. Brinućemo o životinjama i resursima, razvijaćemo nove vrste, praviti atrakcije, kaveze i šou programe za posetioce, razvijati istraživačke centre i angažovati naučnike, ali i boriti se protiv raznih nedaća i iznenadih problema, kako to obično biva.

Igra je dobila zvanični datum izlaska, to je 12. jun ove godine, a ispod možete uživati u dvadesetak minuta prvog zvaničnog gejmpleja iz igre, kroz koji će nas voditi glavni dizajner igre Endi Flečer. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: