Za ljubitelje velikih robota - BattleTech dobio datum izlaska

Stariji gejmeri među našom publikom verovatno se sećaju čuvenog Mech Warrior serijala iz 90-ih i početka ovog veka, zasnovanog na naučno-fantastičnom svetu BattleTech, iza kojeg stoji na stotine društvenih i video-igara, stripova i drugih medija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 28.03.2018.

17:56

Za ljubitelje velikih robota - BattleTech dobio datum izlaska
Foto: Youtube Screenshot/Paradox Interactive

Ovaj izuzetno popularan svet će posle skoro dve decenije ponovo biti oživljen u video-igrama, i to od strane originalnog dizajnera Mech Warriora, Džordana Vajsmana i njegovog studija Harebrained Schemes, koji nam je ove decenije doneo sjajni Shadowrun Returns serijal.

Osnovna priča igre je da je godina 3025. i čovečanstvo, ili bolje da kažemo čitav univerzum, zapleteno u beskonačni rat “dinastija”, odnosno plemenitih kuća koje imaju posed nad savršenim oružjima budućnosti – ogromnim, do zuba naoružanim robotima kojima upravljaju neverovatni piloti.

U svoj toj zbrci se nalazite vi, neutralni plaćenik koji pokušava da pliva na površini i pregovara najbolju poziciju za sebe i svoje ljude, piše play.co.rs.

Gejmplej igre nam nudi održavanje naše baze operacija, održavanje i proširenje flote Mechova, njihovo nadograđivanje i poboljšavanje, i naravno – epske potezno-taktičke borbe ovih metalnih futurističkih grdosija.

Nakon Kickstarter kampanje i nekoliko godina razvoja, novi Battletech je konačno tu! Poznat nam je datum izlaska, i njega smo saznali u najnovijem trejleru priče, koji možete videti ispod.

Igra nam dolazi za manje od mesec danas – 24. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: