Fortnite: Battle Royale dobija replay sistem

Novi sadržaj konstantno dolazi u Fortnite: Battle Royale, a uskoro će se u igri pojaviti i replay sistem, koji će igračima omogućiti ponovno praćenje svakog meča.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Replay sistem je najavljen od strane Epica na Game Developers konferenciji, gde je istaknuto da će kamera za snimanje biti slobodna i da dolazi sa širokim spektrom podešavanja fokusa, distance, brzine snimka, i mnogim drugim opcijama.

Ovo je odlično za sve igrače, kao za one koji žele da pogledaju kako su se pokazali tokom meča i gde su uprskali stvari, što im može pomoći da postanu bolji i konačno ugrabe “Victory Royale”, piše Play.

A brojna podešavanja omogućavaju inspirisanim kreatorima da prave šta god im padne napamet, bilo da su to urnebesne montaže ili neki dokumentarac, poput onog koji smo videli kod PUBG replay sistema.

Replay sistem će biti dostupan za PC, PS4 i Xbox One, ali Epic Games nije naveo kada možemo očekivati njegovo pojavljivanje.

Gejming

Review: Detroit Become Human

'Uđite u svet u kojem moralne dileme i teške odluke mogu pretvoriti android robove u revolucionare koji menjaju svet. Otkrijte šta znači biti čovek iz perspektive autsajdera i videti svet kroz oči mašine!'

Gejming utorak 19.06. 12:21 Komentara: 3

Review: Detroit: Become Human

Usnio sam kvantni san, koji me je ubio u pojam. Jer glavna tema za razmišljanje ovog meseca, za mene je bez sumnje bila “šta nas to čini ljudima?”. Pod uticajem multimedija, interaktivne zabave i napretka tehnologije, svako od nas je bar jednom sebi postavio isto pitanje. I kada sam posle svih ovih godina konačno pomislio da sam se zadovoljio razmišljanjem na tu temu, izleti Detroit: Become Human i ponovo mi rasplamsa staru opsesiju.

Gejming četvrtak 14.06. 11:55 Komentara: 2
strana 1 od 299 idi na stranu