Fortnite: Battle Royale dobija replay sistem

Novi sadržaj konstantno dolazi u Fortnite: Battle Royale, a uskoro će se u igri pojaviti i replay sistem, koji će igračima omogućiti ponovno praćenje svakog meča.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Replay sistem je najavljen od strane Epica na Game Developers konferenciji, gde je istaknuto da će kamera za snimanje biti slobodna i da dolazi sa širokim spektrom podešavanja fokusa, distance, brzine snimka, i mnogim drugim opcijama.

Ovo je odlično za sve igrače, kao za one koji žele da pogledaju kako su se pokazali tokom meča i gde su uprskali stvari, što im može pomoći da postanu bolji i konačno ugrabe “Victory Royale”, piše Play.

A brojna podešavanja omogućavaju inspirisanim kreatorima da prave šta god im padne napamet, bilo da su to urnebesne montaže ili neki dokumentarac, poput onog koji smo videli kod PUBG replay sistema.

Replay sistem će biti dostupan za PC, PS4 i Xbox One, ali Epic Games nije naveo kada možemo očekivati njegovo pojavljivanje.

Gejming

Šta sve donosi Pathfinder: Kingmaker?

Pre oko godinu dana legendarni RPG pisac i dizajner, Kris Avelon, najavio je da radi na Pathfinder RPG igri, prvom računarskom RPG-u iz ovog sveta, koji je pre oko desetak godina nastao kao rezultat odvajanja od D&D franšize.

Gejming petak 30.03. 18:00 Komentara: 1

Stiže nova Dosije X igra

Jedna od najpopularnijih serija sa kraja prošlog veka, "Dosije X" (X-Files), koja prati dva FBI agenta u istraživanju nerešenih i paranormalnih slučajeva, je 2016. godine vraćena na male ekrane, a uskoro ćemo avanture Moldera i Skali moći da iskusimo i u video-igri.

Gejming sreda 28.03. 13:55 Komentara: 2
strana 1 od 21 idi na stranu