Fortnite: Battle Royale dobija replay sistem

Novi sadržaj konstantno dolazi u Fortnite: Battle Royale, a uskoro će se u igri pojaviti i replay sistem, koji će igračima omogućiti ponovno praćenje svakog meča.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Subota, 24.03.2018.

11:10

Fortnite: Battle Royale dobija replay sistem

Replay sistem je najavljen od strane Epica na Game Developers konferenciji, gde je istaknuto da će kamera za snimanje biti slobodna i da dolazi sa širokim spektrom podešavanja fokusa, distance, brzine snimka, i mnogim drugim opcijama.

Ovo je odlično za sve igrače, kao za one koji žele da pogledaju kako su se pokazali tokom meča i gde su uprskali stvari, što im može pomoći da postanu bolji i konačno ugrabe “Victory Royale”, piše Play.

A brojna podešavanja omogućavaju inspirisanim kreatorima da prave šta god im padne napamet, bilo da su to urnebesne montaže ili neki dokumentarac, poput onog koji smo videli kod PUBG replay sistema.

Replay sistem će biti dostupan za PC, PS4 i Xbox One, ali Epic Games nije naveo kada možemo očekivati njegovo pojavljivanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: