God of War ušao u gold fazu

Više se nećemo susretati sa odlaganjima nove, dugo očekivane, God of War igre, zato što je ona od sada zvanično ušla u gold fazu.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Petak, 23.03.2018.

20:15

God of War ušao u gold fazu
Foto: YouTube Screenshot

Ulazak u gold fazu znači da je sa radom na igri završeno, gotova je “konačna” verzija igre, i da je počelo njeno “narezivanje na diskove”. Izraz “gold” dolazi od toga što su u stara vremena devedesetih diskovi za masovnu proizvodnju bili žute, odnosno zlatne boje.

Potvrda dolazi od strane izvršnog producenta igre, Korija Balroga, koji se zahvalio svom timu iz Santa Monica Studio na napornom radu i posvećenoj pažnji. God of War je u razvoju od 2014. godine, a prvi put se pojavio pre dve godine na E3 sajmu. U njemu ćemo pratiti bradatog Kratosa i njegovog mladog sina u pohodu na raznorazna čuda iz nordijske mitologije, uz novi, osveženi, set borbenih mehanika, što se i očekuje od reboota franšize.

God of War izlazi 20. aprila za Playstation 4. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: