Hitman - Drugo poglavlje je besplatno za sve

Ako još uvek niste imali prilike da isprobate Hitmena, ili ste igrali samo prvo poglavlje, onda imamo fantastične vesti za vas, pošto je sada drugo poglavlje igre, koje nas vodi u Sapienzu, potpuno besplatno.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Sunčana Sapienza je jedan od najboljih nivoa/poglavlja u Hitmenu, i ona pruža glavnu misiju, preko 100 izazova sve Escalation ugovore, čak su i Elusive mete ponovo aktivirane, što će doneti još puno vremena u igri, piše Play.

Nezavisni IO Interactive ovu promociju obavlja kroz Prolećno pakovanje, koje je se može besplatno preuzeti za PC, PS4 i Xbox One konzole. Pakovanje će biti dostupno za preuzimanje sve do 3. aprila, i nakon toga će zauvek ostati u vašem vlasništvu.

Sasvim dovoljno da se zabavimo dok ne izađe nova igra u serijalu o Agentu 47 koja je definitivno u izradi.

Gejming

Šta sve donosi Pathfinder: Kingmaker?

Pre oko godinu dana legendarni RPG pisac i dizajner, Kris Avelon, najavio je da radi na Pathfinder RPG igri, prvom računarskom RPG-u iz ovog sveta, koji je pre oko desetak godina nastao kao rezultat odvajanja od D&D franšize.

Gejming petak 30.03. 18:00 Komentara: 1

Stiže nova Dosije X igra

Jedna od najpopularnijih serija sa kraja prošlog veka, "Dosije X" (X-Files), koja prati dva FBI agenta u istraživanju nerešenih i paranormalnih slučajeva, je 2016. godine vraćena na male ekrane, a uskoro ćemo avanture Moldera i Skali moći da iskusimo i u video-igri.

Gejming sreda 28.03. 13:55 Komentara: 2
strana 1 od 21 idi na stranu