Hitman - Drugo poglavlje je besplatno za sve

Ako još uvek niste imali prilike da isprobate Hitmena, ili ste igrali samo prvo poglavlje, onda imamo fantastične vesti za vas, pošto je sada drugo poglavlje igre, koje nas vodi u Sapienzu, potpuno besplatno.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Sunčana Sapienza je jedan od najboljih nivoa/poglavlja u Hitmenu, i ona pruža glavnu misiju, preko 100 izazova sve Escalation ugovore, čak su i Elusive mete ponovo aktivirane, što će doneti još puno vremena u igri, piše Play.

Nezavisni IO Interactive ovu promociju obavlja kroz Prolećno pakovanje, koje je se može besplatno preuzeti za PC, PS4 i Xbox One konzole. Pakovanje će biti dostupno za preuzimanje sve do 3. aprila, i nakon toga će zauvek ostati u vašem vlasništvu.

Sasvim dovoljno da se zabavimo dok ne izađe nova igra u serijalu o Agentu 47 koja je definitivno u izradi.

Gejming

Call of Duty: Black Ops 4 bez singlplejera?

Singlplejer kampanje su oduvek bile sastavni deo svakog Call of Duty iskustva, ali su svake godine postajale sve manje značajne i dobijale su sve manje pažnje u korist multiplejera, a izgleda da će Activision i Treyarch u potpunosti odbaciti kampanju u nadolazećem CoD: Black Ops 4.

Gejming petak 20.04. 18:25 Komentara: 1

Review: Burnout Paradise Remastered

Ono po čemu je ceo Burnout serijal postao i ostao poznat jeste ludačka vožnja bez penala, štaviše što si luđi to je igra bolja. U stvarnom životu ideja što brže vožnje u dobrim kolima kroz grad pun saobraćaja, izbegavanja automobila koji vam dolaze u susret ili uletanja u makaze, je dovoljna da svakom iskusnijem vozaču digne kosu na glavi i podseti nas na ceo arsenal psovki koje znamo.

Gejming utorak 17.04. 11:02 Komentara: 0

Nova BioShock igra je uveliko u razvoju

Prva igra iz Bioshock serijala se pojavila pre nešto više od decenije, 2007. godine, kada je privukla veliku pažnju publike zbog odlične priče bazirane na moralu. Potom smo videli još dva nastavka, BioShock 2 i BioShock Infinite iz 2013.

Gejming nedelja 15.04. 18:15 Komentara: 3
strana 1 od 293 idi na stranu